Johtokolmikon vertaistukitreffit

Jyväskylän partiolaiset ja Järvi-Suomen partiolaiset järjestävät yhdessä piirin johtokolmikoille omat vertaistukitapaamiset maaliskuussa Jyväskylässä. Vertaistukitreffit ovat ilmainen parin tunnin tapaaminen Jyväskylän partíotoimistolla, jossa ohjelmajohtajat, pestijohtajat ja lippukunnanjohtajat pääsevät keskittymään juuri heitä koskettaviin asioihin sekä keskustelemaan samanlaisissa tilanteissa toimivien kanssa. Ohjelmassa on toiminnallista ideointia ja ajatusten vaihtoa vetäjän johdolla. Tapaamisissa jaetaan jo hyväksi koettuja käytäntöjä muille sekä ratkaistaan ongelmia ja annetaan työkaluja toiminnan kehittämiseksi ja helpottamiseksi. Tapaamiset järjestetään arki-iltana ja ne kestävät kaksi tuntia. Tapaamisessa tarjolla pientä purtavaa. 

Vertaistukitreffit järjestetään siis tueksi jokaiselle johtokolmikon henkilölle (tai pestistä kiinnostuneelle), niihin asioihin jotka tuntuvat haastavilta. Näin ollen yhdestä lippukunnasta voi tulla paikalle esimerkiksi nykyinen pestijohtaja ja suunniteltu tuleva pestijohtaja yhdessä. Tai jäsen lippukunnasta, joilla ei ole vielä johtokolmikkoa edes käytössä, mutta jotka ovat aikeissa siirtyä sen käyttöön. 

Keräämme ilmoittautumisen yhteydessä juuri teitä mietiyttäviä ja kiinnostavia asioita ylös, jotta osaamme kohdentaa tapaamisten teemat osallistujien tarpeiden mukaan!

Aikataulu:

Pestijohtajien tapaaminen 10.3. klo 18-20 (Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.2.)

Lippukunnanjohtajien tapaaminen 17.3. klo 18-20 (Viimeinen ilmoittautumispäivä 3.3.)

Ohjelmajohtajien tapaaminen 31.3. klo 18-20 (Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.3.)

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta: kuksaan.fi/33158

Vastaattehan ilmoittautumisen kysymyksiin huolella, jotta saatte myös mahdollisimman suuren hyödyn treffeistä!