Amazing Race JyPa 16.3.

Samoajille ja vaeltajille suunnatussa urbaanissa Amazing Race JyPa kaupunkiseikkailussa 2-4 – hengen joukkueet liikkuvat omatoimisesti Jyväskylän keskusta-alueella tehtävärastilta toiselle ratkoen asfalttiviidakon eteen tuomia haasteita.   

Kisa alkaa lauantaina 16.3. klo 13 Jyväskylän partiotoimistolta (Puistokatu 11). Joukkueiden tulee kuitenkin olla lähtöpaikalla puoli tuntia ennen ilmoittautumista varten. Kisa päättyy Sepän Kipinään (Ahjokatu 3-5) klo 17 mennessä. Kipinässä on osallistujille tarjolla pientä purtavaa. Tapahtuma on maksuton. 

Joukkueen johtaja ilmoittaa koko joukkueen tiedot Kuksassa: kuksaan.fi/26132  

Eli vain yksi ilmoittautuminen per joukkue. Ilmoittautumista on jatkettu 13.3. asti. Vaikka et saisi kerättyä joukkuetta kasaan, kannattaa tapahtumaan silti ilmoittautua. Joukkueita voidaan vielä muokata kisapäivänä ja jokaiselle varmasti löytyy kisakaveri. Joukkueessa voi olla sekä samoajia että vaeltajia. Joukkueesta vähintään yhdellä tulee olla älypuhelin ja siihen asennettuna Whatsapp. 

Vaikka Amazing Race JyPa on rento ja ei-niin-vakavamielinen tapahtuma, on siinä myös pieni kilpailullinen elementti, sillä nopeinta joukkuetta odottaa maalissa palkinto! Tärkeintä on kuitenkin visaisten pulmien ratkaiseminen yhdessä kavereiden kanssa.