Koronaviruksen aiheuttamat poikkeukset JyPan toiminnassa

Tämänhetkisestä koronavirus-tilanteesta johtuen Suomen hallitus sekä Suomen partiolaiset ovat tehneet linjauksia, jotka vaikuttavat myös Jyväskylän partiolaiset ry:n toimintaan. Suomen Partiolaisten ohjeistuksen mukaisesti lippukuntien viikoittaiset tapaamiset ja retket on peruutettu 15.4. asti. Suomen hallituksen 16.3. antaman linjauksen mukaisesti rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeettomia tapaamisia. Kokoontumistilat ovat suljettuna ainakin 13.4. saakka. 

Jo piirin aikaisemman tiedotteen mukaan, Jyväskylän partiotoimisto on kiinni ainakin 15.4. saakka. Tästä huolimatta järjestösihteeri on tavoitettavissa puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Jyväskylän partiolaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous on ilmoitettu järjestettävän 24.3. klo 18. Tilanteesta johtuen joudumme siirtämään kokousta, sekä järjestämään kokouksen sähköisesti. Uusi kevätkokouksen päivämäärä on 21.4. klo 18. Kokous järjestetään Teams- sovelluksen kautta. Toimitamme lippukuntiin uudet valtakirjat ja äänimäärät kokousta varten. Valtakirjat tulee toimittaa sähköisesti hallitukselle ennen kokousta.

Lisätietoja poikkeavista kokouskäytänteistä sekä esityslista lähetetään teille lähempänä kokousta. 

JyPan tulevien tapahtumien muutoksista: 
– 17.3. sekä 31.3. järjestettävät Vertaistukitreffit on peruttu. Pyrimme järjestämään treffit sähköisesti kevään aikana. Tästä tiedotamme piirin kanssa lisää sen ollessa ajankohtaista. 
– 4.4. Amazing race– tarpojien kaupunkiseikkailu siirretään. Haluamme tarjota tänä vuonna toimintaa myös tarpojille, joten siirrämme kaupunkiseikkailun syksylle. Alustava päivämäärä on 8.8.
-16.4. Johtajien iltatee, perutaan. 
24.-26.4. ROK, osa 2, siirretään syksylle. Asiasta on lähtenyt tiedote myös kurssilaisille. Uusia ajankohta tiedotetaan heille heti, kun se on mahdollista. 
25.-26.4. Retkelle- messut, siirretään. Uusi ajankohta 19.-20.9. 

Muilta osin JyPan tapahtumat säilyvät samoina ja toivommekin, että näämme monia teistä Johtokolmikon saunaillassa kesäkuun alussa huokaisemassa tämän kevään poikkeustilannetta yhdessä. 

Jyväskylän partiolaiset ry:n tehtävä on edelleenkin palvella ja tukea Jyväskylän alueen lippukuntia. Lippukunnat voivat ottaa yhtyttä järjestösihteeriin sekä muihin hallituksen jäseniin, mikäli he tarvitsevat apua tai tukea kevään aikana. Tänä poikkeusaikana hallitus paneutuu erityisesti JyPan jäsenkyselyn vastauksiin sekä pyrkii reagoimaan teidän kirjaamiin toiveisiinne. 

Sieltä se kesä tulee kaikesta huolimatta!

Kuva: Järvi-Suomen partiolaiset/ Atte Kesti