Joululomaterveiset järjestösihteeriltä

Jouluinen lumipeite alkaa peittää Jyväskylää.  Ikkunoihin laitetaan viimeistään nyt kyntteliköt tai jouluvalot. Kaikkialla alkaa olla rauhallista. Ihmisten tahti hidastuu ja jouluun laskeutuminen alkaa. Suomalaisessa kirjakaupassa paketoidaan paketteja seuraavat päivät enemmän kuin alku kuusta yhteensä. Varmoja joulun ja joululoman merkkejä.

Toivottavasti jokaisessa lippukunnassa on myös jo vuoden viimeiset puuhat saatu finaaliin. Joulujuhlat on pidetty ja ansiomerkit annettu. On muistettu kiittää kiitosta ansaitsevia.

Joululomalla on hyvä myös hetkeksi ottaa partiolomaa. Hetken irtiotto kaikesta arjesta on jokaiselle hyväksi, se nollaa mieltä ja antaa uutta energiaa ja ajatuksia tulevaan kevääseen!

Kiitos jokaiselle lippukunnalle omasta panoksesta ja osallistumisesta JyPan toimintaan tänä vuonna. Jokaisen rooli tässä yhteisössä on tärkeä. Vain yhdessä voimme tehdä tästä toiminnasta juuri teille mieluisaa ja merkityksellistä.

Palaamme uuden vuoden jälkeen uusin ja raikkain mielin! Tehdään ensi vuodesta meille kaikille mieluisa, kerrotaan ja puhutaan omista ja lippukunnan toiveista ja ollaan näin myös aktiivisessa vuorovaikutuksessa keskenämme. Näin saamme seuraavasta vuodesta tätäkin paremman!

Järjestösihteeri hiljenee nyt myös lomatunnelmiin toimiston ollessa suljettuna. Palataan asiaan vuoden vaihteen jälkeen!

Rauhallista ja levollista joulun aikaa kaikille!


– Anni Rissanen