Järjestösihteerin paikka auki elokuussa!

Jyväskylän Partiolaiset ry etsii järjestösihteeriä hoitamaan yhdistyksen hallintoon, tiedottamiseen, taloushallintoon ja tapahtumien järjestämiseen liittyviä tehtäviä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa 1.8.2019. Työaika on 20 tuntia viikossa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Järjestösihteerin työpiste sijaitsee Jyväskylän partiotoimistolla osoitteessa Puistokatu 11.

Hakijalle katsomme eduksi kokemuksen järjestötyöstä tai -toiminnasta sekä taloushallinnosta. Lisäksi arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja.

Haku tehtävään päättyy 17.5.2019 klo 15.

Tehtävänkuva

Järjestösihteeri on edunvalvoja, joka palvelee yhdistyksen jäsenlippukuntia. Hän ohjaa ja neuvoo lippukuntia perustoiminnan organisoimisessa sekä tekee jäsenhankintaa ja ohjaa partiosta kiinnostuneita ihmisiä lippukuntiin.

Järjestösihteeri hoitaa yhdistyksen hallintoa ja taloutta. Hän mm. koordinoi varainhankintaa ja laskuttaa. Lisäksi järjestösihteeri järjestää koulutus- ja ohjelmatapahtumia sekä markkinoi yhdistyksen toimintaa eri kanavissa. Hän myös osallistuu itse tapahtumiin.

Tiedottamiseen ja markkinointiin kuuluu mm. tiedotteiden lähettämistä, yhdistyksen nettisivujen ylläpitoa sekä some-päivitysten tekemistä. Lisäksi Järjestösihteeri verkostoituu ja osallistuu yhteistyöhön Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n, Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän seurakunnan sekä Jyväskylän alueen yritysten ja yhdistysten kanssa.

Hakemus ja CV tulee lähettää 17.5.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen jani.repo@partio.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun toukokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestösihteeri Jani Repo.