Mukaan aluejärjestön toimintaan!

Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan aluejärjestön toimintaan? Onko kenties oman lippukunnan pestit jo testattu, ja kaipaat partiotekemiseesi alueellista näkökulmaa sekä muihin jyväskyläläisiin lippukuntiin ja lippukuntalaisiin tutustumista? Haluatko olla edistämässä partiotoiminnan näkyvyyttä Jyväskylän seudulla?

Tule mukaan aluejärjestön toimintaan! Heti ei ole pakko hypätä hallitukseen, vaan voit tulla matalan kynnyksen periaatteella mukaan toimintaamme joko toimikuntien tai yksittäisten tapahtumien kautta. Katso vaikka tapahtumakalenteria, valitse mieluisa ja kiinnostava tapahtuma sekä ota yhteyttä järjestösihteeriin tai puheenjohtajaan!

Tapahtumista ja muusta toiminnasta löytää lisätietoja myös aluejärjestön Facebook-sivuilta sekä Instagramista. Tietoa toimikunnista sekä tapahtumista myös suoraan järjestösihteeriltä tai puheenjohtajalta.

Toimikunnat

Jyväskylän Partiolaiset ry:ssä otettiin käyttöön toimikunnat vuonna 2016. Jokainen hallituksen jäsen toimii ainakin yhdessä toimikunnassa, osa jopa useammassa.

Jokaisella toimikunnalla on omat vastuualueensa. Toimikuntien työskentelyyn otetaan mukaan myös hallituksen ulkopuolisia partiolaisia Jyväskylän seudulta – jos olet kiinnostunut vaikuttamaan seudun partiotoiminnan elävyyteen ja kehitykseen myös oman lippukuntasi ulkopuolella, ota rohkeasti yhteyttä järjestösihteeriin! Järjestösihteeri kertoo mielellään lisää toimikuntien työskentelystä.

 

Ohjelmatoimikunta on pääasiallisesti vastuussa tapahtumien järjestämisestä. Toimikunnan vastuulle kuuluu myös partioharrastuksen esittelytapahtumat.

Minttu Kauppinen (VPJ), Vaajan Valppaat
Vappu Koho, Halssilan Haukat
Eevi Kuukkanen, Palokan Partiolaiset
Juha Musikka, Keljon Kävijät
Suvi Pyykönen, Tikkakosken Partiolaiset

Koulutustoimikunta vastaa yhdistyksen koulutuksista, esimerkiksi ryhmänohjaajakursseista ja leikkikurssista. Lisäksi toimikunta kartoittaa uusia koulutustarpeiden lippukunnissa.

Aku Maukonen, Mäkipartio
Ville Väyrynen, Huhtapartio

Viestintätoimikunta huolehtii yhdistyksen viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä.

Veli Hiltunen (PJ), Vaajan Valppaat
Minttu Kauppinen (VPJ), Vaajan Valppaat

Taloustoimikunta seuraa yhdistyksen taloutta. Lisäksi toimikunta  kartoittaa uusia varainhankintakeinoja sekä arvioi vanhojen toimivuutta.

Juha Musikka, Keljon Kävijät